Хүнсний ногоо болон жимсний хортой бодисыг 98 хувь цэвэрлэх арга

Бид эрүүл цэвэр хоол хүнсийг өдөр тутамдаа хэрэглэхийг хүсдэг болсон. Хүнсний үйлдвэрүүд, тариалангийн газруудад ургаж байгаа хүнсний ногоо болон жимс, жимсгэнэ маань хортон шавьж, ургамлын өвчин, шарилж зэргээс сэргийлэх үүднээс химийн бодис цацдаг байна. Энэ бодис нь хүний биед сайнаар нөлөөлөхгүй нь ойлгомжтой. Гэтэл бид энгийн аргаар цэвэр усанд угаагаад хоол хүнсэндээ хэрэглэдэг. Элдэв зүйлээс хамгаалах гэсэн бодис нь тухайн жимс болон ногооны гадна талд нь буюу хальсан хэсэгт тогтдог сайн гэмээр нэг мэдээ байна.